Iskaznica Sloga

 

sloga

Odigravanjem utakmica prvog kola ovog vikenda počinje natjecanje u Drugoj ligi - skupina Jug. Počelo je uglavnom kako se i moglo očekivati - jadno i žalosnoi, a problem je njegovo veličanstvo NOVAC.

Već u prvom kolu nogometaši Sloge iz Ljubuškog nisu došli na utakmicu u Buturović Polje. Da bi samo dočarali stanje u većini klubova moramo pogledati i natjecanje u Omladinskoj ligi - skupina Jug. U prvom kolu ovog natjecanja, utakmica kadeta između NK Sloga Ljubuški - FK Blagaj nije odigrana jer gosti nisu imali ovjerene liječničke preglede. HNK Sloga - Gornji Vakuf - Uskoplje je utakmcu juniora na gostovanju u Gabeli odigrali sa 9 nogometaša. U drugom kolu utakmice kadeta i juniora HNK Tomislav - HNK Branitelj nisu odigrane jer gosti nisi imali ovjerene liječničke preglede (a u prvom kolu su imali???). U trećem kolu na utakmici juniora HNK Branitelj - HNK Sloga domaći su nastupili sa 10 nogometaša (i osigurali pobjedu 1 : 0).

Međužupanijska liga početnika i pionira trebala bi početi tek 3/4. 09. odigravanjem utakmica prvog kola. Baš na vrijeme! Trinaest kola ovog natjecanja će tako biti odigrano negdje do kraja 11. mjeseca. I ovim potezom se vidi da odgovorni u nogometnom savezu misle na klubove. Većinu utakmica će tako mladi nogometaši odigrati po idealnom vremenu kakvo priliči mjesecima koji se sasvim slučajno zovu LISTOPAD i STUDENI. Time se svakako želi da ova djeca starosti od 10 do 14 godina odmah očvrsnu igrajuči utakmice na dobrim terenima i po idealnom vremenu. Možda se i varamo, možda će na sutrašnjem ždrijebanju parova međužupanijske lige početnika i pionira biti neki raspored kojim će se sezone čudesno završiti u nekom normalnom terminu. 

Kako li će ovo završiti? 

grb opcina  tipwin 

Logo EPHZHB 2 2 Small

Sicaja Medium  Tiskara
 flashteam2  Min  logo autocommerce  Logo firme